Artclick
Halmai Lástzló
ARTBAK RAJZBAK
A forgalmazás átmenetileg szünetel!
HALMAI LÁSZLÓ

Minőségi, kényelmes, modern rajzbakok

Az "ARTBAK" rajzbak a hazai piacon hiánypótló szerepet tölthet be minőségi, modern, komfortos, időtálló, magyar termékekkel, melyeket nagy színválasztékban kínálunk kedves vevőink részére mind a fémváz, mind a huzatok tekintetében.

Az ARTBAK rajzbakok közül mindenki megtalálja a célnak leginkább megfelelő darabot. A hagyományos felépítések mellett (Inka és Maja ARTBAK) kifejlesztettünk egy új modellt is Viking ARTBAK néven, mely egyesíti a kozmetikai és irodai térdeplőszék előnyös tulajdonságait egy profi rajzbak tudásával. Amellett, hogy egy merőben új, modern designt kapott, biztosítja a helyes tartást, ergonómiai szempontból minden igényt kielégít. A sok órás munka mellett is kíméli a gerincet, a hátat, így a művész, vagy művészpalánta nem fárad el, esetlegesen nem fájdul meg a háta, nem gémberednek el tagjai, csak az alkotásra koncentrálhat.

Akik a hagyományos, klasszikus formát és testtartást szokták meg, rendelkezésre áll a két másik modellünk, a Maja és az Inka.Minden rajzbak esetében úgy alakítottuk ki a méreteket, hogy az általános iskolás korosztálytól a felnőtt korig kényelmesek. Jó társ lehet az alkotásban és az oktatásban is. Elégedett megrendelőink közt van felsőoktatási intézmény, középiskola, általános iskola, rajztanfolyam, rajzstúdió, ahol a rajzóra és a művészeti oktatás már elképzelhetetlen a rajzbakok nélkül, de magánszemélyek is rendelhetnek akár egy darabot is.

Anyagválasztásunkban elsődleges szempont volt az időtállóság, az ARTBAKokat nagy igénybevételre terveztük, ezért az alap modelleknél fémvázat, és - párnázott természetes bőr hatású és tapintású - műbőr borítást használunk, mely könnyen tisztítható egy nedves ruhával.

Színválasztékunk széles skálán mozog mind a fémváz, mind a textíliák tekintetében, mely szintén kuriózum a hazai piacon. A textíliák tekintetében egyedi igényeket is kielégítünk, legyen az természetes bőr vagy bármilyen extra borítás, vagy akár egyedi gépi hímzés az intézmény nevével, logójával.

Típusok

Galéria

Fémváz- és műbőr színminták

Információ, megrendelés

Az űrlapot sikeresen elküldted!